Video: Amar se preko video linka zahvalio svima u Crnoj Gori i inostranstvu, koji su se odazvali na apel njegove porodice za prikupljanje novca neophodnog za njegovo liječenje u SAD

Portalu sjevercg je dostavljen snimak, preko kojeg se AMAR DRNDAR zahvaljuje svima u Crnoj Gori i inostranstvu koji su se odazvali na apel njegove porodice, za prikupljanje novca neophodnog za njegovo liječenje u SAD.

Portal sjevercg je juče pozvao sve gradjane da se pridruže akciji prikupljanja pomoći za jedanaestogodišnjeg bjelopoljca Amara Drndara kome je hitno potrebna pomoć za liječenje u USA Teksasu specijalističkom centru. Djecak AMAR DRNDAR  je dobio neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, odnosno u donjem dijelu, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme.

Na poziv Portala sjevercg su se odazvali pored velikog broja bjelopoljaca, mnogi i gradjani širom Crne Gore, takodje i veliki broj naših sugradjana koji žive u inostranstvu. Amarova porodica se svima koji su se  priključili akciji zahvaljuje.

Podsjećamo da Fk Jedinstvo  u nedjelju u 15:30h  igraju protiv ekipe Mladost Lješkopolje iz Podgorice. Kupovinom te karte na staroj tribini daju doprinos u njihovoj  akciji prikupljanja sredstava za Amarovu operaciju.
Kako su najavili cijena ulaznice će biti simbolično 1 euro, ali naravno shodno  mogućnostima gradjani mogu donirati i vise od toga. Karte će na ulazu na tribinu prodavati clanovi Amarove pordice.
Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović
Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor