Veliko interesovanje Ukrajinaca za Budvu

Turistička organizacija opštine Budva promoviše najatraktivniju turističku destinaciju Crne Gore u Kijevu na 26. međunarodnom turističkom sajmu „Uitt – Kyev International Travel & Tourism Exhibition 2021“, koji se održava od 11. do 13. maja.

“Veliko interesovanje posjetilaca za sve što nudi Budva potpuno je opravdano s obzirom na to da se Ukrajina nalazi među pet najvažnijih tržišta sa kojih u naš grad dolazi i najveći broj turista. Najava čestih letova prema Crnoj Gori dodatno uliva nadu da ćemo i ove godine Ukrajincima pokazati da smo dobri domaćini. Budva je spremna u svim turističkim segmentima, cijene u hotelima su izuzetno prilagođene aktuelnoj situaciji, a naši vrijedni domaćini koji raspolažu privatnim apartmanima se raduju gostima iz Ukrajine, koji tradicionalno vole tu vrstu aranžmana“, saopštili su iz TO Budve.

Izložbeni prostor Crne Gore u Kijevu juče i danas su posjetile ambasadorka Crne Gore u Ukrajini Dragica Pomorac i državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja Ivana Đurović.

Prestižnom ukrajinskom sajmu putovanja i turizma koji okuplja više od 200 izlagača iz 30 zemalja svijeta prisustvuje i budvanska privreda: Hotelske grupe “Montenegro stars” i “Budvanska rivijera”, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i Turističke organizacije Bar.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor