Varvari poklonili mural Nikoli Ivanoviću

Foto: Reprezentacija.me

Euforija oko osvajanja šampionskog prstena ABA lige ne prestaje. Podgorica i dalje slavi svoje šampione, momke koji su ostavili srce na terenu da bi pehar namijenjen osvajaču ABA lige konačno stigao u grad na obalama Morače.

Najvatreniji navijači Budućnosti, popularni “Varvari”, odlučili su da se na zanimljiv način oduže jednom od najboljih igrača u plavom dresu ove sezone, momku koji je rođen u Podgorici, koji je prve košarkaške korake napravio u Podgorici, kojem je Podgorica sve, kojem je Budućnost više od kluba, Nikoli Ivanoviću.

Na betonskom terenu iza “Šargarepe” počeo je košarkaški život momka koji je 19. februara napunio 24 godine. U sezoni 2011/2012 dočekao je i seniorski debi za “plavi” tim gdje uz mnogo uspona i padova nije uspio da u potpunosti dokaže epitet jednog od najtalentovanijih košarkaša Evrope.

Upravo na tom mjestu, kod “Šargarepe”, Nikola je sinoć dobio i poklon od Varvara koji su mu posvetili mural, kao znak podrške, zahvalnosti za sve pruženo klubu.

Ovo je svakako čin koji govori da je Ivanović već postao igrač za ponos kluba, grada pa i cijele države. Da postaje novi heroj i idol svih koji vole Budućnost.

I čovjek u čiju čast se sve ovo radilo bio je na licu mjesta.

Vidno iznenađen i ushićen Nikola je prokomentarisao:

“Neizmjerno vam hvala. Ne umijem da opišem kako se trenutno osjećam. Ne znam da li sam sve ovo zaslužio. Hvala svima. I porodici, komšijama. Hvala Varvarima. Ovo je moja kuća!”, uzbuđenim glasom je kazao Nikola Ivanović.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor