VANDALIZAM U NEDAKUSE Badžić: Pokušaćemo da dodjemo do imena vandala

Nepoznati vandali iščupali su i oštetili betonsku klupu u Nedakuse, prigradskom bjelopoljskom naselju.

     Foto: sjevercg.me

Željko Raičević predsjednik MZ Nedakuse za Portal sjevercg je kazao, da ovo nije prvi put da se na ovom mjestu vrši vandalizam. Ranije su čupali i uništavali zelenilo na istom mjestu, gdje smo mi več jednom prijavili Upravi policije u Bijelom Polju, kao i Komunalnoj policiji, koja je odma izašla na licu mjesta i dežurala mjesec dana.

     Željko Raičević, predsjednik MZ Nedakuse

,,Osudjujemo svaki vandilizam, danas ćemo podnijeti novu prijavu Upravi policije protiv nn lica, dok je Komunalna policija več obaviještena, kazao je Raičević”.

Raičević je pozvao i sve gradjane naselja Nedakusa, da odma prijave svaki slučaj vandalizma, ujedno je upozorio pojedine gradjane da ne odlažu otpad na ovom mjestu, jer će biti sakcionisani i protiv istih će se odma podnijeti prijava Komunalnoj policiji.

    Foto: sjevercg.me

Muzafer Bažić načelnik Komunalne policije u Bijelom Polju za Portal sjevercg je kazao, da je Komunalna policija odma po prijavi izašla na licu mjesta, napravila službenu zabilješku i obavijestila Sekretarijat za stambeno komunalne poslove, da hitno saniraju, dio oštećenih klupa. ,, Pokušaćemo da dodjemo do imena vandala, koji su oštetili klupe i podnijeti prekršajne prijave u redovnom postupku, kazao je Badžić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor