Uprava policije: A.V. pronađena u stanju bez svijesti

Nakon što je portal sjevercg objavio da se u Bijelom Polju predozirala maloljetna djevojka,gdje su informacije gradjana bile različite, portal sjevercg se obratio Upravi policije da nas obavijesti o čitavom dogadjaju.

      Centar bezbjednosti Bijelo Polje

Iz Uprave policije su nas obavijestili, da je Dežurni ljekar Hitne medicinske pomoći Bijelo Polje je 24. juna u 13,10 prijavio Centru bezbjednosti Bijelo Polje, da su postupali po prijavi građana i ukazivali ljekarsku pomoć u jednoj kući maloljetnoj A.V. iz Podgorice. A.V. je zatečena bez svjesti.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su izvršili neophodne provjere u Opštoj bolnici gdje je od strane medicinskog osoblja na ukazivanje ljekarske pomoći dovedena A.V.

Prema izjavi dežurnog ljekara imenovana se nalazi u stanju bez svijesti i da je urađen test na droge gdje je pokazalo da je pozitivna na marihuanu (THC) i Benzodiazepines (BZD).

Na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, uz saradnju sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polju, utvrđeno je da je A.V. došla iz Podgorice u Bijelo Polje i da je boravila kod drugarice u njenom iznajmljenom stanu.

Policijski službenici izvršili su uviđaj u kući gdje je A.V. pronađena u stanju bez svijesti i tom prilikom su pronašli tri prazne table od tableta „Ksalol“ u kojima nije bilo tableta (ukupno 18). Prikupljena su obavještenja od više lica sa kojima je A.V. bila u kontaktu za vrijeme boravka u Bijelom Polju.

A.V. je prevežena u KCCG u Podgorici radi daljeg liječenja gdje se i sada nalazi na Intezivnom odjeljenju Interne klinike.

Prikupljena obavještenja dostavljena su Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na nadležnost, navodi se na kraju odgovora Uprave policije koji je dostavljen portalu sjevercg.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor