Ukradena rasvjeta iz Mekavca vrijedna 250.000 eura

Kompletna oprema za rasvjetu ukradena je na tunelu Mekavac, na magistralnom putu Cetinje- Podgorica. Direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača, je danas na konferenciji za novinare saopštio da vrijednost ukradene opreme iznosi oko 250 hiljada eura.

 

“U tunel je ugrađena najsavremenija javna rasvjeta, a ovo nije prvi put da se dešavaju krađe. Ovim se ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju i osuđujem ovakav neljudski čin”, naglasio je Parača, javlja cetinjski list.

On je kazao i da su sa ovim slučajem upoznati nadležni organi, te da očekuje da će krađa biti rasvijetljena u kratkom vremenskom roku.

Parača je dodao i da će biti potrebno nekoliko mjeseci da rasvjeta u tunelu bude ponovo u funkciji, jer se mora raspisati tender za njenu nabavku.

Podsjećamo nepoznati počionioci su polomili ormariće, koji se nalaze na početku i na kraju tunela a u kojima je smještena elektroinstalacija.

Razbijena su dva ormarića na krajevima tunela, i pretpostavljamo da su počinioci tražili bakarni kabal, i nijesu ga našli, iskidali su sve žice od elektroinstalacija koje su se tamo nalazile.

Izvor: CdM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor