Uklonjene mrtve krave iz korita Ćehotine, istražuje se ko su neodgovorni vlasnici

U koritu rijeke Ćehotine, na prostoru bjelopoljske opštine odloženo je više leševa uginulih krava. Leševi su se nalazili u bjelopoljskoj opštini, na skretanju sa magistralnom putu Pljevlja-Bijelo Polje prema selu Slatka, a fotografije užasnog prizora objavljene su na društvenim mrežama u nedelju.

         Već tri dana se razmatralo čija je nadležnost ovaj incident. Juče je konačno utvrđeno da je to nadležnost Komunalne policije Bijelo Polje, s obzirom da su pronađeni na teritoriji bjelopoljske opštine.

Komunala policija je juče u saradnji sa Veterinarskom službom i komunalnim preduzecem ” Lim” – BP, uklonila tijela uginulih krava na rijeci Ćehotini, kazao je za Portal sjevercg načelnik Komunalne policije Bijelo Polje Muzafer Badžić.

Kako je za naš portal kazao načelnik Komunalne policije Muzafer Badžić, tijela uginulih krava su uklonjena po zakonskim propisima i rijeka je zaštićena.

             On je dodado da na uginulim kravama nije bilo tzv.”minđuša”, koje otkrivaju podatke o vlasniku goveda. ,,Pokušavamo u saradnji sa kolegama iz Opstine Pljevlja, da otkrijemo odgovorne za ovaj incident. Leševi su zatečeni u fazi raspadanja, i po nalogu i uz nadzor veterinarskog inspektora izvršen je proces zakopavanja”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor