Uhapšena osoba koja je vrijeđala urednicu Parlamentarnog kanala TVCG

Podgorička policija je juče locirala i uhapsila M.M. (55) koji je vrijeđao urednicu Parlamentarnog kanala Televizije Crne Gore S.K.V. preko društvenih mreža – saopšteno je iz Uprave policije.

– S.K.V. je 18. juna 2021. godine podnijela prijavu Centru bezbjednosti Podgorica u kojoj je navela da joj jedna osoba putem elektronske komunikacione mreže šalje uvrjedljive poruke i fotografije i video snimke eksplicitnog sadržaja. Pripadnici podgoričke policije su odmah preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i locirali i lišili slobode M.M. – navode iz policije.(55).

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama M.M. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

– Policijski službenici su lišili slobode M.M. zbog počinjenog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru (grubo vrijeđanje, naročito drsko, bestidno i uvrjedljivo ponašanje). On je u 11 časova priveden nadležnom sudiji za prekršaje – navodi se u saopštenju.

U predmet su, kako navode, bili uključeni službenici Grupe za suzbijanje visokotehnološkog kriminala.

Izvor:Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor