Uhapšena četiri Nikšićanina zbog prodaje heroina

Pripadnici nikšićke policije jutros su lišili slobode B.A. (25), N.V. (35), V.B. (44) i Z.G. (53) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u pretresima, koji su dio akcije „Kvart“, kod osumnjičenih pronašla 24 pakovanja sa sadržajem heroina. Sumnja se da je navedena opojna droga bila namjenjena daljem uličnom prometu.

„Tokom sprovođenja navedenih aktivnosti policijski službenici su zaplijenili i 11 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin zbog kojih je sedam osoba odgovaralo po prekršajima“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Aktivnost je spovedena po nalogu i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako napominju, službenici Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbjednosti Nikšić su jutros realizovali šestomjesečnu aktivnost kodnog naziva „Kvart“ koja je spovođena u cilju suzbijanja takozvane ulične prodaje heroina ne teritoriji Nikšića.

Ukupno u akciji pronađeno je 35 pvc pakovanja heroina zbog kojih sedam osoba odgovara prekršajno, a četiri lica krivično.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor