Uhapšen zbog pokušaja ubistva više osoba

Podgorička policija uhapsila je sinoć M.S. (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije više osoba, a prilikom čega je N.R. teško povrijeđen. Iz Uprave policije je saopšteno i dase za L.B. (20) traga zbog sumnje da je oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede S.S. (22).

„Radom na terenu policija je došla do saznanja da se S.S. nalazio u društvu sa M.V, N.R. i M.R. u Ulici 13 jula u Podgorici kada su se L.B. i M.S. zaustavili vozilom marke „BMW“ u njihovoj neposrednoj blizini. Nakon kraćeg verbalnog konflikta L.B. je, kako se sumnja, oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede S.S. u predjelu vrata, nakon čega se dao u bjekstvo“, piše u saopštenju policije.

Potom je, dodaje se, M.S. sjeo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu N.R, M.V. i M.R. u namjeri da ih pregazi u čemu nije uspio u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih.

Iz policije navode da je on  tada vozilom ostvario kontakt sa N.R. koji je tada zadobio teške tjelesne povrede.

„M.S. se nakon toga velikom brzinom dao u bjekstvo i nedaleko od mjesta događaja ostvario kontakt sa drugim vozilom gdje je i lišen slobode od srane službenika Centra bezbjednosti Podgorica“, piše u saopštenju.

Podgorička policija, kako navode, intenzivno radi na lociranju i hapšenju L.B.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor