Uhapšen Rožajac zbog ranjavanja i nelegalnog oružja

Policija je u Nikšiću uhapsila je A.M.(25) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija kako navode u saopštenju identifikovala izvršioca krivičnog djela izvršenog 13. avgusta kada je Z.K. zadobio povrede u predjelu desne noge nastale uslijed ispaljivanja projektila iz vatrenog oružja.

„A.M. je uz krivičnu prijavu sproveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, a koji je donio rješenje o zadržavanju do 72 sata. Napominjemo, policija je u odnosu na ovaj događaj prethodno lišila slobode i lice S.P. (35) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, naglašavaju u policiji.

Nikšićka policija je u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Nikšiću preduzimala dalje neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja identiteta i pronalaženja izvršioca ovoga djela što je rezultiralo lišenjem slobode A.M.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor