Uhapšen maloljetni Rožajac: U kući pronađeno 2,3 kilograma marihuane

Rožajska policija u saradnji sa Odsjekom za borbu protiv droge MUP, je pretresom kuće koji koristi maloljetni Dž. L. (17) pronašla i oduzela 2,3 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije. Dž.L. je tom prilikom uhapšen.

     „Službenici ovog Odsjeka i OB Rožaje su raspolagali operativnim saznanjima da se u kući koju koristi maloljetni Dž.L. (17) nalazi veća količina droge namijenjena stavljanju u promet na području Rožaja. Policijski službenici su shodno tome pribavili naredbu za pretres stana i drugih prostorija od strane nadležnog sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju na osnovu koje su izvršili pretres navedene kuće u Rožajama. Pretresom kuće, kao i pretresom ovog lica, pronađeno je više tegli i pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 2,3 kilograma“, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da kriminalistička obrata upućuje na sumnju da je droga namijenjena ulićnoj prodaji, te da je marihuana oduzeta i biće upućena u Forenzički centar.

Dž.L. će, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu biti predat državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor