Uhapšen Bjelopoljac zbog otmice i prodaje maloljetnice: Uvukao je nasilno u vozilo i udarao, pa prodao za 500 eura

Službenici Uprave policije u Pljevljima su rasvijetlili nestanak maloljetne ženske osobe i utvrdili da je ona bila oteta i prodata za određenu sumu novca radi sklapanja nedozvoljneog braka. Osumnjičeni je lociran i lišen slobode zbog krivičnih djela otmica i trgovina ljudima.

Kako se navodi u saopštenju, pljevljskoj policije je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloljetne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

„Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloljetne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radu sklapanja nedozvoljenog braka“, saopšteno je iz policije.

To lice je maloljetnicu držalo zatvorenu jednoj kući u naselju Konik.

„Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću.

M.V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju“, saopšteno je.

Kako se ističe, pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.

Izvor:KODEX.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor