U novoj istrazi o smrti poznate glumice policiji „sumnjiv“ muž

Američki istražitelji su označili glumca Roberta Vagnera kao osobu čiju ulogu treba ispitati u istrazi smrti njegove žene, takođe nekada popularne holivudske glumice, Natali Vud, gotovo četiri decenije nakon što se udavila.
 

Misterije i špekulacije o okolnostima smrti Natali Vud (43) se gomilaju otkako je 1981. izgubila život.

Tokom vikenda zahvalnosti 1981. ona, Vagner, glumac Kristofer Voken i kapetan su bili na jahti. Posle noći pijančenja, njeno tijelo je nađeno u moru blizu Kataline u Kaliforniji.

Prvobitno je njena smrt okarakterisana kao nesreća, ali je slučaj 2011. ponovo otvoren da bi se ustanovilo da li je Vagner ili neko drugi imao ulogu u tome, pošto je kapetan broda rekao da je čuo svađu u noći njenog nestanka. Patolozi su izmijenili razlog smrti u „davljenje i drugi neutvrđen faktori“.

Šerif Džon Korina je u danas objavljenom intervjuu rekao da ne vjeruje da je Vagner (87) ispričao cijelu priču o događajima tokom plovidbe.

Upitan da li vjeruje da je Natali Vud ubijena, šerif je rekao da je „dovoljno sumnjivo da bi se pomislilo da se nešto desilo“.

Policajci su naveli da su 2013. najmanje deset puta pokušavali da ispitaju Vagnera, ali da je on odbijao. On je porekao bilo kakvu umiješanost u ženinu smrt i nije optužen.

Kontradiktorne verzije događaja na jahti su doprinijeli misteriji smrti Natali Vud.

Vagner je u memoarima napisao da su se on i Voken te noći svađali i da je, kad je krenuo na spavanje, vidio da nema njegove žene i čamca za spašavanje.

Izvor: Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor