U Gusinju otkrivena parcela sa marihuanom

„Pripadnici policije preduzumaju mjere i radnje u cilju identifikacije lica koja su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“

Policija je u Gusinju otkrila parcelu na kojoj je bilo zasađeno 30 stabljika marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, droga je izuzeta i upućena u Forenzički centar radi vještačenja

„Pripadnici policije preduzumaju mjere i radnje u cilju identifikacije lica koja su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav radom na identifikaciji osumnjičenih za zasdnju marihuane pretresom pronašli oružje u ilegalnom posjedu.

„Postupajući po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.K. (56) iz Gusinja policija je pronašla i oduzela pušku CZ M48 kalibra 7,9mm, lovačku pušku CZ kalibra 16mm, puščanu municiju i patrone za lovačku pušku. Pronađeno oružje je bilo u ilegalnom posjedu“, navodi se u saopštenju policije.

A.K. je, po nalogu državnog tužioca, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

„Policija nastavalja aktivnosti na identifikaciji lica koja su u Aljovom lazu uzgajala marihunu“, navodi se u saopštenju.

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor