U Beranama oduzet kokain i marihuana, tri osobe uhapšene

Beranska policija pronašla je u tom gradu marihuanu, kokain i smješu za miješanje sa opojnim drogama i uhapsila tri osobe- M.R. (50), N.R. (26) i M.I. (23).

“Prilikom pregleda objekta koji koristi M.R, policijski službenici su pronašli i oduzeli  87,6 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, 20,1 gram praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain, 120 grama smješe za koju se sumnja da je namijenjene za miješanje sa opojnom drogom radi dobojanja na gramaži, kao i vagu za precizno mjerenje”, saopšteno je iz UP.

Kod M.I. policija je pronašla 15,9 grama marihuane, dok su pregledom N.R. pronašli i oduzeli 17,4 grama marihuane.

“Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički cetar radi vještačenja”, ističu u UP.

Policija je 1.maja, u koordinaciji sa službenicima Uprave carina, na Graničnom prelazu Dobrakovo na izlazu iz Crne Gore,  pregledom ličnih stvari T.K. iz Budve pronašla i oduzela manju količinu marihuane.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela, te da se protiv ovog lica podnese prekršajna prijava u redovnom postupku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, navode u UP.

Takođe, istog dana, službenici Uprave policije i Uprave carina su, na Graničnom prelazu Željeznička stanica u Bijelom Polju, prilikom pregleda putnika u vozu, kod M.T. iz Nikšića i kod N.M. iz Nikšića pronašli marihuanu.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela. Protiv ova dva lica je podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, ističu u UP.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor