U Baru krivično procesuirano 11 osoba zbog prevare, droga, teške povrede i više krađa

M.Đ. je ukrao auto, A.Š. je imao 10 tableta opijata, Đ.B. i Ž.D. su teško povrijedili jednu osobu

Zbog krivičnog djela prevara podnijeta je krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo vozilo, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao.

– Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Š. (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je kontrolisan u Baru i kod njega je pronađeno 10 tableta sa liste opijata. Protiv Đ.B. (20) i Ž.D. (21) oba iz Beograda podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica iz Bara. Sumnja se da su Đ.B. i Ž.D. u naselju Dobre vode u Baru fizički napali oštećenu- rečeno je iz policije.

Takođe, krivično je procesuirano i lice E.A. (37) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio putničko motorno vozilo koje je bilo otključano i parkirano.

– Sumnja se da je krivično djelo krađa izvršio i maloljetni A.R. (17) iz Bara i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Osim toga zbog dva krivična djela krađa krivična prijava je podnijeta i protiv M.Š. (28) iz istog grada. A.Š.M. (39), M.Š. (32), A.B. (19) i V.J. (35) su krivično procesuirani zbog sumnje da su izvršili više krađa i teških krađa na području Bara i oni su lišeni slobode- istakli su iz policije.

Izvor: dan.co.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor