Troje povrijeđenih, izgorio auto iz Đukanovićeve pratnje(Video)

Tri osobe su povrijeđene, a vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića izgorjelo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kokoti na putu Podgorica-Cetinje.

     Foto: Vedran Ilić

Nesreća se dogodila oko 17 sati i 30 minuta, a u njoj je učestvovalo službeno policijsko vozilo i civilni automobil, saopšteno je iz policije.

Za TVCG su iz DPS-a potvrdili da je izgorjelo vozilo koje je bilo u pratnji predsjednika te partije Mila Đukanovića. Iz Kliničkog centra su kazali da je jedna osoba zbog težine povreda zadržana na daljem posmatranju.

Direktor urgentnog centra Nermin Abdić je za našu televiziju istakao da medicinski obrađuju sva tri povrijeđena, naglasivši da su, prema preliminarnim nalazima, van životne opasnosti.

„Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke „Mercedes“. V.V. je u vozilu bio sam dok su u vozilu iz pratnje bili policijski službenici J.T. i D.Ž. Sva tri lica su transportovana u Klinički centra radi pregleda.Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan“, saopšteno je iz policije.

Kako su objasnili, vozilo iz pratnje je nakon kontakta sa civilnim vozilom izgorjelo „i na njemu je nastupila totalna materijalna šteta“.

„Lice mjesta se obezbjeđuje, Očekuje se dolazak državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i vještaka saobraćajne struke na lice mjesta radi obavljanja radnji uviđaja“, istakli su oni.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor