Search
Close this search box.

Treba nam sistem, treba nam plan – možda nam treba i „grupa smrti” da nas prodrma

Crna Gora nije iskoristila Ligu nacija da podmladi tim i stvori ekipu za naredni period. Nije napravila ni rezultat. U kvalifikacije za EP ulazi kao jedna od najstarijih reprezentacija u Evropi. Šta ako nam žrijeb donese “grupu smrti”, sa Njemačkom i Francuskom? Možda to, gledano na duži rok, i ne bi bio najcrnji scenario

Završen je još jedan takmičarski ciklus (Liga nacija), koji je u slučaju crnogorske reprezentacije podsjetio na mnoge prethodne.

Dobar početak, nekoliko dobrih rezultata, velika nadanja, očekivanja, snovi o velikom takmičenju, a na kraju sunovrat – ne (samo) rezultatski, jer je treće mjesto, odnosno ostanak u Ligi B, u konkurenciji još tri dobre reprezentacije, plasman kojeg se ne bi postidjele ni jače selekcije.

Ipak, način na koji je crnogorska reprezentacija odigrala posljednji meč protiv Finske, količina nervoze među fudbalerima, članovima stručnog štaba, a koja je, opet, očigledno bila posljedica igračke nemoći – na primjer, da se zaustavi protivnički napadač Puki osim startovima s leđa, degradirala je kompletnu sliku o premijernom nastupu “sokola” u B Ligi nacija.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor