„Težak život Vesne Pećanac poraz društva“

Težak život glumice Vesne Pećanac poraz je cjelokupnog društva i odraz načina na koje se ono odnosi prema umjetnicima, ocjenjuju kulturni poslenici.

Vesnin kolega Boro Stjepanović kaže da se ne zalaže za to da glumci imaju specijalan tretman u odnosu na ostale, ali poručuje i da bi mnogi bolje živjeli kad bi se političari odrekli makar dijela svojih zarada.

„Neka se naši političari, ili političari u Srbiji odreknu makar pola svojih enormnih plata, ili makar onih pri nadležnosti koje ih sljeduju kada više nijesu političari i nijesu na funkciji, po godinu-dvije dana, mnogi ljudi bi mnogo bolje živjeli“, kazao je Stjepanović.

Reditelj Blagota Eraković ističe da je Živko Nikolić zaslužio da njegova porodica makar pristojno živi i smatra da bi njegovoj supruzi, Vesni Pećanac, trebalo dodijeliti doživotnu naknadu.

„Da se ovih 750 eura svakog mjeseca isplaćuje Vesni Pećanac koja je, neka mi ne bude zamjereno, zaslužila da i ona lično da ima zvanje istaknutog stvaraoca. Ona je lično svojim ulogama zadužila Crnu Goru, a o Živku neću ni da govorim. Živko je svjetski reditelj, da je bio Francuz, imao bi najmanje Oskara“, istakao je Eraković.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor