Stiven Sigal optužen za seksualni napad

Jedna žena optužila je danas glumca i producenta Stivena Sigala da je seksualno napao na audiciji u hotelskoj sobi u Beverli Hilsu.

 
Foto: Guliver/Getty Images

Faviola Dadis rekla je da je Sigal seksualno napao 2002. godine kada je došla na zakazanu audiciju, navodi AP i dodaje da je u to vrijeme imala 17 godina.

Ona je optužila poznatog glumca na konferenciji za štampu u Los Anđelesu i tako je postala treća žena koja Sigala tereti za seksualne napade.

Dadis, koja tvrdi da je poslije napada patila od depresije, anksioznosti i posttraumatskog stresa, nedavno je podnijela prijavu protiv glumca tužilaštvu u Los Anđelesu.

Redžina Simons, glumica koja je svojevremeno pokušavala da izgradi glumačku karijeru, u januaru je optužila Sigala za silovanje.

Ona je rekla da ju je Sigal silovao na zabavi organizovanoj povodom filma „On Deadly Ground“ kada je imala 18 godina, dodajući da ju je napao na svom krevetu dok je gledala fotografiju njegove supruge na noćnom stočiću.

Simons je navodni napad nazvala „veoma predatorskim, veoma agresivnim i traumatičnim“.

Sigal je u novembru prošle godine takođe optužen za seksualno uznemiravanje nakon što je glumica Porša de Rosi na Tviteru navela da je pokušao da je zlostavlja.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor