Španiju trese skandal: Mladog reprezentativca čeka zatvor jer je oteo i tukao čovjeka!?

Fudbaler Viljareala Ruben Semedo uhapšen je zbog toga što je optužen da je zajedno sa još dvojcom rođaka oteo, vezao i mučio nepoznatog čovjeka.

Kako prenosi Marka, žrtva je 12. februara prijavila policiji da su ga Semedo i njegovi rođaci maltretirali u igračevoj kući.

Poslije toga, navodni počinioci ovog djela ukrali su žrtvine ključeve od kuće i sa njima otišli kako bi ukrali novac, ili bilo šta vrijedno sa čim bi mogli da ga ucjenjuju.

Prema španskim medijima podnosilac tužbe bio je u modricama i povrijeđen mu je zglob prilikom maltretiranja u podrumu.

Bivši mladi reprezentativac Portugala i njegova dva rođaka čak su koristili pištolj i pucnjeve kako bi zaplašili čovjeka.

Kako navode mediji u pitanju su neraščićeni računi od prije nekoliko mjeseci, kada je Semedo imao sukob sa pomenutom žrtvom.

Ovo nije prvi put da Semedo (23) ima problema sa nasiljem, pošto je krajem 2017. godine udario mladića flašom u glavu, odnosno prijetio pištoljem hostesi…

Semedo je početkom sezone stigao u Viljarreal iz redova Sportinga u transferu vrijednom 14 miliona eura. Ipak, iako je bio najavljen kao veliko pojačenje nastupio je tek u četiri utakmice u prvenstvu te jednom u Ligi Evrope…

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor