Spaleti: Toti je činio igrače depresivnim

Trener Intera Lučano Spaleti, koji je prošle godine sjedio na klupi Rome, navodno se povjerio navijačima ‘Vučice’ u vezi sukoba sa Frančeskom Totijem.

‘Princ Rima’, živa legenda tima sa Olimpika, oprostio se na kraju prošle sezone od ekipe u kojoj je proveo cijelu karijeru, ali je malu sjenku na sve bacio i sukob sa trenerom…

Spaleti je optužen da je šikanirao Totija, dok je pod najvećim kritikama bio u posljednjem meču sezone – kada je odlučio da Frančeska ostavi na klupi, u njegovom oproštajnom meču.

„Toti više nije mogao da trči, a to je ostale igrače činilo depresivnim, već kada ga uvedem u igru“, prenosi list „Corriere della Sera“ riječi Spaletija iz krišom snimljenog razgovora, ispred milanskog restorana „Grani & Braci“ prošlog mjeseca.

„Što se Rome tiče, predsjednik Džejms Palota mi je jasno stavio do znanja da će mi prodati najbolje igrače, ali sam ja uprkos tome uspio da odvedem ekipu do drugog mjesta, ispred Napolija. Naravno da je postojala i šansa da osvojimo Skudeto, ali idite i kažite to igračima… Inter? Klub ne želi da troši novac, dok se atmosfera može opisati kao ‘na korak do ludila’. Da li možemo da osvojimo nešto? Niste me ništa razumjeli, kao ni ovi u Milanu – sa ovakvim Juventusom, koji ima dva tima, nećete osvojiti ama baš ništa“.

‘Nerazuri’ su u Kupu eliminisani od Milana, dok u Seriji A zauzimaju četvro mjesto sa 15 bodova manje od lidera iz Napulja.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor