Smotra mode od sjutra u Kotoru

Smotra mode u Kotoru održaće se od 22. do 25. u Starom gradu u organizaciji agencije Fabrika i Opštine Kotor.

U crkvi Svetog Pavla u Kotoru, sjutra za 20.30h zakazano je otvaranje izložbe nakita Katarine Zlajić iz Crne Gore , a u 21.30 izložbe „hand made“ cipela Lidije Jovanović iz Srbije.

U četvrtak, 23. avgusta, u hotelu Cattaro od 20.30 će biti odigrana predstava „Mala crna haljina“u režiji Nataše Radulović.

Predstava je inspirisana životom čuvene francuske kreatorke, Koko Šanel, a igraju glumice Vjera Mujović i Rada Đuričin .

U restoranu hotela Cattaro, koji je inače bio Napoleonovo pozorište, dočaraće će se ambijent hotel Ric u kome je ova modna heroina živjela i umrla. Kostime za predstavu je kreirao Igor Todorović a autentičnu muziku komponovao Rade Radivojević.

U petak, 24. avgusta, u 21.30 je svečano otvaranje 21. Smotre na Trgu Svetog Tripuna revijom najnovije kolekcije visoke mode Itala Marseglie iz Italije. Sve će se odvijati uz pratnju pijaniste Dejana Krivokapića na koju se nadovezuje i performans uz teatar, muziku i modu, „Ana Cappeli loves baustellw , inspirisan scenarijom Anivala Rućela, “Anna Capelli” i muzikom grupe Baustel.

Posljednjeg dana modnog dogadjaja, u subotu 25. avgusta, održaće se revija kolekcije visoke mode Hane Toume iz Libana, kao i revija modela inspirisanih dobrotskom čipkom kreatora: Bjanke Marije Đervazio, Hane Toume i Itala Marselje.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor