Slavna glumica potvrdila da se oprašta od glume

Na filmskom platnu nije se pojavljivala od 2014. kada je snimila novu verziju mjuzikla „Eni“, a ono što se nagađalo Kameron Dijaz je konačno potvrdila.

Njena dugogodišnja prijateljica glumica Selma Bler, nedavno je u razgovoru za strane medije izjavila: „Prije neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, voljela bih da se to dogodi, ali je Kameron izričito naglasila da je završila s tim. Jednostavno više ne želi da snima. Zadovoljna je svojim trenutnim životom i ne znam šta bi bilo potrebno ponuditi joj da se vrati“.

Samo nekoliko dana kasnije, Selma je rekla da se zapravo samo šalila i da informacija o odlasku Dijazove u penziju zapravo i nije tačna.

Ipak, u najnovijem intervjuu za Entertejnment vikli, koji su Kameron Dijaz, Selma Bler i Kristina Eplgejt dale povodom ponovnog okupljanja ekipe filma „Najslađe stvorenje“ iz 2002. godine, 45-godišnja glumica priznala je da je zaista odlučila da kaže „zbogom“ glumi, piše Tportal.

Bilo je to kroz neobavezan razgovor tri glumice, nakon što su shvatile da zajedno nijesu snimale od 2002.

Kameron je tada postavila pitanje zašto nijesu više nikada išta snimile, iako se sa Selmom viđa, a zatim je rekla: „Mislim da je vrijeme da počnemo da se viđamo, naročito sada kada sam otišla u penziju.“

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor