Skijališta spremna za zimsku sezonu: Otvaranje zakazano za 18. decembar

Skijališta kontinuirano rade na svojoj promociji pa su tako svoju ponudu predstavili na sajmu turizma u Tirani.

Od ove godine, kaže Pajović, na Ski centru Kolašin 1600 u ponudi će biti I traka za početike dok se intezivno radi na proširenju kapaciteta parking mjesta.

– Ove godie na rasplaganju će biti dodatnih 400 parking mjesta dok će ski rentl nuditi novu visokokvalitetnu opremu – kazao je on.

Do zvaničnog otvaranja sezone za posjeioce ovog Ski centra biće otvoren restoran Trogava i sankalište za najmlađe posjetioce.

Pajović podsjeća da Skijališta imaju potpisane ugovore sa Skijalištima Srbije I Olimpiskim centrom Jahorina tako da svi kupci sezonskog ski pasa dobijaju vaučer za trodnevno skijanje u ovim centrima.

Ona ističe i da Skijališta kontinuirano rade na svojoj promociji pa su tako svoju ponudu predstavili na sajmu turizma u Tirani, dok su danas u saradnj sa NTO ugostili i grupu turoperatora iz Albanije.

– Nakon posjete turoperatora iz Turske danas smo u prilici da ugostimo I turoperatore iz Albanije. Ovo je posebno značajno jer veliki broj turista koji posjćuju ovaj Ski centar dolazi upravo iz ove zemlje. Dobru posjetu turista sa ovog tržišta očekujemo i ove sezone – rekla je Pajovć.

Irjada Sulja iz Agencije Škodra travel kaže da na osnovu dosadašnje uspješne saradnje kao i poboljšane ponude na Ski centru očekuje da će i ove godine ostvariti značajnu posjetu.

– Interesovanje naših turista za ponudu Kolašina je veliko kako u ovm periodu, tako i za vrijeme predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika – dodala je.

Arijana Isaku iz Agencije Dea lines sa Drača kaže da za za Kolašin vlada veliko interesovanje te da su oni već imali grupu koja je tokom nedelje boravila u ovom zimskom centru.

– Vidim da se ovaj Ski cetar razvija I mislim da ćemo proširiti našu ponudu I dovoditi još veći broj turista iz Albanije. Udaljenost I ponuda vas čini idealnom lokacijom za naše klijente – rekla je Isaku.

Vesna Kazić Šćepanović iz Nacionalne turističke organizacije kazala je da je u okviru studiske posjete turoperatora iz Albanije organizovana radionivca B2B u hotelu Palas gdje su goste upoznali sa ponudom primorja i centralne regije , dok ih u Rožajam očekuje slična radionica kako bi se bolje upoznali sa ponudom sjevera.

Posjetu turoeratera iz Albanije relizovala je Nacionalna turistička organizacija u saradanji sa ambasaom Crne Gore u Albaniji I lokalnim turitičkim organizacijama.

Izvor: dan.co.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor