Sin glumca Šona Pena uhapšen zbog droge

Foto: EPA/Clemens Bilan
 Sin glumca Šona Pena, Hoper Džek i njegova djevojka Uma fon Vitkamp, uhapšeni su u Nebrasci. Policajac je zaustavio Hopera i Umu jer nisu uključili žmigavac prilikom skretanja, a autu je pronađeno 14 grama marihuane, tri grama gljiva i četiri amfetamina, tablete koje se dobijaju na recept zbog poremećaja koncentracije i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju, piše “Dail mail”.

“Policija ih je uhapsila zbog saobraćajnog prekršaja i primijetila njihovo čudno ponašanje. Posumnjali su da su uzimali droge i odlučio da prekontrolišu njihov automobil”, ispričao je obaviješten izvor za strane medije.

Hoper je optužen zbog posjedovanja marihuane, a Uma za amfetamine, dok se oboje terete za gljive. Mladi Hoper koji se takođe bavi glumom, kaže da mu je upravo otac pomogao da se riješi problema zavisnosti od droge.

“Bio sam u vrlo lošem stanju. Svašta sam uzimao. Otišao sam na odvikavanje, jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: Izaberi bolnicu ili klupu na autobuskoj stanici. Našalio sam se kako želim samo krevet”, rekao je Hoper jednom prilikom.

Hoper je počeo da drogira nakon razvoda svojih roditelja 2010. godine. Svojevremeno je izjavio da je zahvalan ocu što ga je izvukao iz pakla i priznaje da je to bio najgori period u njegovom životu.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor