Šest osoba povezanih sa radom Atlas grupe i predsjednikom Duškom Kneževićem uhapšeno je juče

Šest osoba povezanih sa radom Atlas grupe i predsjednikom Duškom Kneževićem uhapšeno je juče zbog sumnje da su učestvovali u pranju novca, saznaje TVCG. Zadržavanje do 72 sata određeno je svima, saopšteno je iz Specijalnog tužilaštva.

Kako TVCG nezvanično saznaje uhapšeni su Natko Peličić, Vlatko Rašović, Predrag Pejović, Dražen Vujisić, Goran Grujović, Vlado Stevanović. Njima je, nakon saslušanja, određeno zadržavanje do 72 sata.

U Specijalnom državnom tužilaštvu u toku je saslušanje ostalih, uhapšenih zbog sumnje da su učinili krivična djela – stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

„Za dva, do sada saslušana lica, određeno je zadržavanje do 72 sata. Šest lica, koja se sumnjiče za navedena krivična, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, slobode su lišili službenici Specijalnog policijskog odjeljenja. Slobode su lišeni – N.P., V.R., P.P., D.V., G.G., V.S.“, saopšteno je nešto ranije iz Specijalnog tužilaštva.

Inspektori specijalnog policijskog tima uhapsili su ih po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, koje ih tereti da su na sumnjiv način zamijenili desetine hiljada dolara u eure.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor