Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson bio je impresioniran atmosferom koju su stvorili navijači u Bijelom Polju

U Bjelopoljskoj dvorani Nikoljac hramu sporta, mjestu velikih pobjeda i večeras slavimo još jedan veliki rezultat. „Lavice“ su uspjele da se plasiraju na Evropsko prvenstvo i time nastavljaju da na najljepši način promovišu Crnu Goru.

      Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore je i večeras savladala Poljsku reprezentaciju rezultatom 33:24 i time potvrdila da im je mjesto među najvećim evropskim rukometnim silama.
Bijelo Polje je još jedanom dokazalo da je uspješno kao organizator i da može da ugosti najveća sportska imena i reprezentacije. Bijelo Polje je grad sporta i dobrih ljudi, a našim „Lavicama“ želimo da na Evropskom prvensrvu budu nepobjedljive i da ćemo i tamo svim srcem biti uz njih.

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson bio je impresioniran atmosferom koju su stvorili navijači u Bijelom Polju.

„Nikada u životu nijesam vidio ovakve navijače, ovo je nevjerovatno iskustvo. San svakog trenera je da bude trener ekipe koja ima ovakve navijače“, rekao je švedski stručnjak.

On je bio posebno zadovoljan igrom u drugom poluvremenu duela sa Poljskom.

„Srećan sam, imali smo malo problema u početku, a posljednjih deset minuta je bilo nevjerovatno dobro. Zadovoljan sam svime – djevojkama, njihovim duhom, strašću, igrom…“, rekao je on.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor