Šćepanović: Ne opterećujemo se rezultatom

Golman vaterpolo reprezentacije Crne Gore Miloš Šćepanović istakao je da je u ovom momentu teško parirati selekcijama Hrvatske i Srbije.

 
foto: wpolo.me

„Ovaj turnir moramo da iskoristimo za uigravanje, za postavljanje neke baze za ovo ljeto. Moramo biti realni i ne očekivati čuda, u ovim utakmicama smo odigrali dosta dobro, pružili smo koliko možemo u ovom momentu. Hrvatska i Srbija su najveće ekipe na svijetu i teško im je parirati u ovom momentu. Imaju mnogo više kvalitetnih igrača koje mogu da rotiraju. Jako je teško igrati ovaj turnir, jer momci dolaze poslije velikog broja utakmica u svojim klubovima, stoga se ne treba previše opterećivati rezultatom. Probaćemo da izgradimo jedan stil igre, i uz pripreme i nadogradnju, pokušaćemo da na ljeto dođemo do završnice velikog takmičenja.“

Crna Gora je poražena je od Hrvatske 10:5 u drugom kolu grupe B Kupa Evrope u Rijeci.

„Još jedna teška utakmica protiv vrhunske ekipe. Igrali smo juče i danas protiv možda i najjačih ekipa na svijetu. Bilo je protiv Hrvatske nekih stvari koje su bile dobre, ali teško smo zaustavljali njihovu igru preko dominantnih centara. Kada smo imali neke šanse za priključak nijesmo ih iskoristili. Mislim da imamo dosta prostora da napredujemo u svim segmentima“, kazao je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora sjutra u 17 i 30 igra sa Francuskom posljednji meč u grupi.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor