Savez Crnogorskih Asocijacija Njemačke : ,,Emira Ličina ne govori u ime Saveza već u ime njenog nepostojećeg udruženja“

Osman Destanović Generalni sekretar Saveza Crnogorskih Asocijacija Njemačke povodom medijskih napada izvjesne Emire Ličine na NVO sa sjevera za Portal sjevercg je kazao, da link sa njenim izjavama dat „Pobjedi“ je novijeg datuma i tu ona ne govori u ime Saveza već u ime njenog nepostojećeg udruženja. To nas ne dodiruje, kazao je Destanović i dodao, da stavovi Emire Ličine povodom bilo čega sa njima nemaju nikakve veze i njeno su lično mišljenje.

          Osman Destanović                                                  Emira Ličina

Savez Crnogorskih Asocijacija Njemačke su odgovorili, da je na Skupštini Saveza od 11 Juna 2017 godine izabrano novo rukovodstvo, medju kojim se ne nalazi gospodja Emira Ličina, niti na jednoj funkciji. A njenim dopisom potvrdila je istup iz SCANJ-a, pa time nije ni član našeg Saveza.

      SCANJ

Sadik Klimenta predsjednik NVO,,Manjinskih akcionara Gornjeg Ibra” organizacija koja se bavi svim problemima gradjana na sjeveru pored ostalog i ukazuje pored ostalih organizacija sa sjevera na masovno iseljavanje gradjana, za Portal sjevercg kaže, da je očigledno da pomenuta nastavlja da napada i govori neistine o Nevladinim organizacijama sa sjevera po nečijem nalogu, zbog čega ćemo se  obratiti Njemačkom Ministarstvu spoljnih poslova, Evropskom savjetu i drugim Evropskim institucijama.

Želimo istoj, kao i njenim nalogodavcima poručiti, da svako ko bude napadao NVO sa sjevera, dobit će odlučan odgovor u skladu sa Zakonima, svima je jasno da im je  cilj da šire strah medju gradjanima na sjeveru i spriječe, da javnost kao i Evropske institucije, znaju pravu istinu o stanju na Sjeveru Crne Gore, ali im obećavamo da taj cilj neće ostvariti, kaže Klimenta.

Da se ista bavi ometanjem rada i Saveza Crnogorskih Asocijacija Njemačke govore i u ovoj organizaciji, koja se zbog iste obratila državnim organima Njemačke.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor