Sa Radonjićem na titulu Evrolige

Predsjednik svih sportskih sekcija Bajerna, slavni Uli Henes, najavio je napad na osvajanje košarkaške Evrolige u narednim godinama.

Henes je oduševljen osvajanjem šampionske titule tima koji od aprila vodi naš trener Dejan Radonjić. Podgoričanin ima puno i dugoročno povjerenje Henesa za ambiciozne planove.

“Sada kada smo u Evroligi ne želimo da se zaustavimo na prostom učešću. Rezultati i igra Radonjićevog tima su me uvjerili da možemo sa svima da budemo konkurentni.
To je dugoročan plan, da napadnemo titulu Evrolige”, rekao je Henes.

Klub je u procesu obezbjeđivanja vrhunskih evroligaških uslova, dogovorena je i izgradnja nove dvorane u Olimpijskim parku u Minhenu, duplo veće od “Audi doma”.

“Imaćemo dvoranu za oko 11 hiljada navijača za košarkaške mečeve. Želimo da budemo na najvećem organizacionom nivou u Evroligi i da to, naravno, prate rezultati”, rekao je Henes, njemačka fudbalska legenda, kojem mandat predsjednika Bajerna ističe naredne godine.

Bajern je dogovorio prijateljski meč sa ruskim šampionom CSKA 21. septembra na turniru u hrvatskom Zadru. Dan kasnije u Zadru rival će biti kineski Liaoning, a njemački prvak će 23. septembra odigrati i meč za plasman na istom turniru (potencijalni rivali Fenerbahče, Armani i Makabi).

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor