Rukometne legende preuzimaju mušku reprezentaciju Crne Gore?

Dragan Đukić je bivši selektor rukometaša Crne Gore, a na najveću scenu vraćaju se legende – Zoran Roganović će biti novi selektor, a Draško Mrvaljević pomoćnik, saznaju Dnevne novine!

Nekadašnji reprezentativac je završio karijeru u švedskom Lundu, klubu u kojem je legenda. Predaje u rukometnoj gimnaziji i vodi mlađe selekcije kluba iz Lunda.

Nakon dugih pregovora uspio je da se dogovori sa čelnicima Rukometnog saveza koji bi ovu saradnju trebalo da ozvaniče vrlo brzo.

Njemu će u radu pomagati Draško Mrvaljević koji će biti pomoćnik, a ujedno i direktor selekcije. Na tom mjestu će zamijeniti Blaža Lisičića, koji je zajedno sa Đukićem završio epizodu u crnogorskoj reprezentaciji.

„Tu informaciju ne mogu još da potvrdim, još pregovaramo. Da li će Zoran biti selektor, a ja njegov pomoćnik sad ne mogu da vam kažem. Pregovori su još u toku, ima razmišljanja u tom pravcu. Sve je isto kao i prije nekoliko dana. Razgovaraćemo i danas i sjutra, vidjećemo…“, kazao je za portal Antena M Draško Mrvaljević.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor