Rožaje: Sjednica parlamenta nije održana jer nema kvoruma

Zbog nedostatka kvoruma  današnja sjednica lokalnog parlmenta Rožaja nije održana, jer sjednici nijesu prisustvovali odbornici  DPS, SDP, BDZ i SD

      Arhiva

Na sjednici se izmedju ostalog trebalo raspravljati o završnom racunu Opštine za prošlu godinu.

Razlozi bojkota  lokalnog parlamenta Rožaja od strane ovih partija koje čine većinu, Hazbija Kalač predsjednik BDZ vidi u neodrživo vladanje BS-a, bez obezbijeđene parlamentarne većine koje traje već više od godinu dana.

Kalač za Portal sjevercg kaže, da BS već tri godine vladavine u Rožajama je pokazala kako ne treba raspolagati opštinskim resursima i očigledno zloupotrijebila povjerenje naroda. Konačan ishod vladavine BS-a je nagli pad povjerenja u institucije sistema i drastično iseljavanje stanovništva, koje se već mjeri hiljadama. Lokalna vlast se ponaša kao da ih se ova činjenica ne dotiče i umjesto da se institucionalno pozabave uzrocima, oni organizuju manifestacije za uveseljavanje iseljenih koji dolaze na godišnji odmor, i koji po njima treba i da se vrate tamo negdje po bijelom svijetu. Da nije tragično, bilo bi smiješno. BDZ će istrajati na bojkotu sve dok BS konačno ne shvati da nema mandat da vlada bez kontrole, kazao je  Hazbija Kalač.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor