Rožaje: Gradjani Baća pokrenuli peticiju zbog problema sa strujom

Portalu sjevercg su se danas obratili gradjani Rožaja mjesta Bać, koji su sinoć pokrenuli peticiju kroz koju izražavaju nezadovoljstvo zbog stalnog nestanka struje, gdje kako navode svakih pola sata nestane struja, nekada je nema po cijeli dan, taj problem je ko ljeti ko zimi, a sad je  više nema ni uveče  od 11 do ujutru do 7.

  Kako navode, preko dana svakih pola sata dodje, po 10 do 15 minuta i opet nestane, bez prekida je tako u 20 rožajskih sela. Učenici koji pohadjaju školu koja se nalazi na tom području je bez grijanja zbog nestanka struje, pa djecu nekada Uprava škole drži u hladne prostorije, a nekada ih puste kućama.

Gradjani koji žive na ovom području očekuju od Lokalne Uprave i Elektroprivrede Crne Gore da pod hitno rješavaju ovaj problem, takodje su naveli da više ni jedan gradjanin koji živi u ovim selima, neće platiti račun za struju dok im se ne obezbijedi uredno snadbijevanje električnom energiom, a što su po Zakonu u obavezi. Od sinoć je samo u Bać peticiju potpisalo 100 domaćinstava,kazali su u svom reagovanju koje su dostavili Portalu sjevercg

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor