Rožajci osumnjičeni za pljačku kazina i kladionice

Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenja bezbjednosti Rožaje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo i tom prilikom lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila ova krivična djela.
Naime, službenici OB Rožaje su, 06.12.2017. godine, rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo, počinjena na štetu kladionice „Volcano“ i kazina „Kojot“, i tom prilikom lišili slobode maloljetnog S.S. (17) iz Rožaja i M.M. (19) iz Rožaja, zbog sumnje da su počinili ova krivična djela.
Oni su, kako se sumnja, 02.12.2017. godine, koristeći fantomke i uz prijetnju gasnim pištoljima i metalnih palica, počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kazina „Kojot“. Na isti način S.S. i M.M. su, kako se sumnja, 21.11.2017. godine počinili krivično djelo razbojništvo na štetu kladionice „Volcano“. Oni su, sumnja se, prilikom izvršenja ova dva krivična djela prisvojili oko 3.000 eura.
O događajima je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se M.M. privede uz krivičnu prijavu. Nakon salušanja, M.M. je sproveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Rožajama koji je donio rješenje o određivanju pritvora, nakon čega je M.M. sproveden u ZIKS – zatvor Bijelo Polje. S.S. će takođe uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor