Rožajci masovno dali podršku Hazbiji Kalaču za kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, Patricia Pobrić pozvala opoziciju da svi zajedno podrže njegovu kandidaturu i Kalač bude kandidat čitave opozicije

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP), Hazbija Kalač, biće kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, kako saznaje Portal sjevercg gradjani Rožaja su mu masovno dali podršku, gdje je za nekoliko dana preko četiri hiljade potpisa prikupljeno.

      Takodje, saznajemo da će Kalač zvanično za svoju kandidaturu dovoljan broj potpisa gradjana predati već u ponedeljak.

Patricia Pobrić, poznata gradjanska aktivistkinja, za Portal sjever cg je kazala, da podržava  kandidaturu Hazbije Kalač. Ona je pozvala svu opoziciju, s obzirom da nemogu da se dogovore oko jedinstvenog kandidata, da svi zajedno podrže njegovu kandidaturu i da Kalač bude kandidat čitave opozicije.

Pobrić smatra, da bi tom zajedničkom podrškom ujedinili sve gradjane bez obzira na nacionalnost, koji bi dali glas Hazbiji Kalaču i koji bi sigurno pobijedio u prvom krugu.

Nadam se, kaže Pobrić da ne smeta DF-u, DEMOKRATAMA, SNP-u, SDP-u i URI što se radi o čoveku bošnjačke nacionalnosti, koji je svima davao podršku u borbi za gradjansku državu, državu prava, pravde i pomirenja. Podršku Hazbiji Kalaču su dale i mnoge NVO sa sjevera Crne Gore.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor