Roditelji ogorčeni, niko od zaposlenih u školi nije htio da pruži pomoć njihovoj kćerki

Portalu sjevercg se obratio Mersudin Ličina iz Petnjice, otac djevojčice E.L.12.godina koja pohadja Osnovnu školu Savin Bor, koja se nalazi u Opštini Petnjica. Kako nam je Ličina u svome saopštenju naveo, njegova kćerka je u ponedeljak 6.septembra u ovoj školi koju pohadja, igrajući se u školskom dvorištu slomila nogu, gdje joj tom prilikom niko od zapošljenih u ovoj školi nije prišao da joj pomogne.

Ličina navodi, da iako su bili tu prisutni direktor škole, kao i nastavnici, iako je djevojčica plakala od bolova 20 minuta, niko od njih niti je prišao, niti je pozvao hitnu pomoć ili nešto drugo preduzeo, kako bi se ukazala prva pomoć djetetu i pomoglo.

Takodje navodi, da iako su bila tu dva školska kombija i umjesto da su je odmah sa jednim prebacili do prve ambulante, oni su kazali učenicima da je oni ubace u auto, a što je jedan učenik od 13. godina to i uradio, prebacio je i to bez ikakve pratnje od strane nekog iz školskog kadra, navodi Ličina.

Djevojčica E.L. se trenutno nalazi u Opštoj bolnici Berane

Portal sjevercg je kontaktirao i direktora ove škole Aljka Rastodera, koji nije mogao da nam da izjavu povodom ovog slučaja, već nas je uputio prema Ministarstvu prosvjete,nauke,kulture i sporta.

Portal sjevercg se povodom ovog slučaja obratio i Ministarstvu prosvjete, nauke,kulture u sporta.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor