Rekao sam da bih im iščupao grkljan, ocu su govorili „đavo da te nosi“

On je, u reagovanju na saopštenje KC, potvrdio da je tačno da je dijelu osoblja KC kazao da će im „iščupati grkljan“, ali i istakao da je tome prethodilo petnaestodnevno zanemarivanje njegovog oca koji je hospitalizovan, a tokom vikenda i pao u hodniku kada je pokušavao da samostalno ode do toaleta

Dragan Vulanović iz Podgorice tvrdi da nije korektno od direktorice Kliničkog centra (KC) Ljiljane Radulović da sinu oca koji je životno ugrožen i umire zbog prijetnje izrečene u afektu šalje policiju da ga u sedam ujutru privodi i isleđuje.

On je, u reagovanju na saopštenje KC, potvrdio da je tačno da je dijelu osoblja KC kazao da bi im „iščupao grkljan“, ali i istakao da je tome prethodilo petnaestodnevno zanemarivanje njegovog oca koji je hospitalizovan, a tokom vikenda i pao u hodniku kada je pokušavao da samostalno ode do toaleta.

„Moj otac je smješten na odjeljenje kardiologije prije 15 dana, imao je upalu pluća i pokrenuo mu se tromb. Od starta smo naišli na zid ćutanja na odjeljenju kardiologije. Zvao sam po 20 do 30 puta u rasponu od nekoliko sati. Bili su jako neljubazni. Kada sam pozvao doktoricu na broj koji sam dobio na odjeljenju, pitala je neljubazno odakle nam njen telefon. Teško smo dolazili do informacija o njegovom stanju, a u petak nas je primio dr Hećo koji nam je dao korisne informacije“, pojasnio je Vulanović.

 

Izvor:Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor