Putnicima vraćen novac, saobraćaj normalizovan

Željeznički prevoz Crne Gore juče je vratio novac putnicima koji su juče više sati čekali da se popravi voz u blizini stanice Trebješica gdje je došlo do kvara. Nakon što je otklonjen kvar, saobraćaj se odvija nesmetano i tako će se nastaviti i danas, saopštili su u Jutarnjem programu iz ŽPCG.

Juče u 08:30 sati došlo je do nestanka napona usljed kvara na kontaktnoj mreži u blizini stanice Trebješica. To je, kako kažu, prouzrokovalo kašnjenje voza 6101 koji iz Bijelog Polja polazi u 06:39 sati, kao i voza broj 6103 koji iz Bijelog Polja polazi u 09:42 sati.

U jednom vozu je bilo 60, u drugom 19 putnika.

“Kada se ovakve stvari dese ŽPCG nastoji da organizuje alternativni prevoz putnika autobusima, međutim, ovog puta zbog mjesta na kom se kvar desio to nije bilo moguće, zato je Željeznički prevoz izvršio povraćaj novca po dolasku na stanice Bar i Podgorica”, kazali su iz ŽPCG.

Napon je došao u 14:15h, a voz je krenuo iz stanice Trebješica u 14:18 sati.

“Nama je zaista žao, izvinjavmo se putnicima na neprijatnosti. Nakon što je kvar otklonjen saobraćaj se odvijao nesmetano i tako će se nastaviti danas”, saopštili su iz ŽPCG.

Izvor:KODEX.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor