Pucnjava u Beranama, ranjena jedna osoba

Osman Kasumović (50) iz Berana ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći u ulici 29. novembar u ovom gradu,prenijele su Vijesti.

  Na njega su, kako se vjeruje pucala dva napadača sa motora, koji su imali kacige na glavama, tako da nijesu identifikovani.

Kasumović je zadobio povrede u predjelu nogu i sinoć je zbrinut u Opštoj bolnici u Beranama, i kako je saopšteno, nije životno ugrožen.

Portalu „Vijesti“ iz policije je rečeno da se pretpostavlja da je Osman zamijenjen sa njegovim sinovcem Davidom Kasumovićem, koji je trebalo da bude meta, jer je vozio njegov automobil „mercedes“ registarskih oznaka BA AH 751.

David Kasumović je osuđen na osam i po godina zatvora zbog ranijih krivičnih djela, odnosno pokušaja ubistva, ali je trenutno na slobodi do pravosnažnosti presude.

On je, kako se saznaje, prije toga vozio isti autobil čitave noći po gradu, a stric je samo uzeo auto da ga parkira ispred zajedničke kuće u kojoj žive u Novom naselju, kada je napadnut u blizini Biroa rada.

Uviđaj je obavljen jutros, ali iz policije nijesu mogli ništa više reći o okolnostima ili eventualnom identitetu napadača.

Izvor:Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor