Pruška pobjednik turnira ,,Vaso, Šaban, Momo”

Ekipa ,,Pruška“ osvojila je prvo mjesto na ovogodišnjem memorijalnom turniru u malom fudbalu ,,Vaso, Šaban, Momo“, koji je tokom proteklih dana održan na sportskim terenima u Nikoljcu.

   U finalnoj utakmici, savladali su ekipu Mojkovca, rezultatom 4:2, i time odnijeli pobjedu.

,,Ekipa Pruške je prvi put počela da igra 1999. godine, i evo nakon 18 godina prvi put smo osvojili trofej koji smo još kao djeca priželjkivali. Prošle i ove godine napravili smo dva značajna poteza, dolazak Kemala Alića, i golmana Filipa Stefanovića. U polufinalu smo pobijedili ekipu koja je godinama nas pobjeđivala, i to je bio još veći podsticaj da hrabro idemo do kraja“, kazao je kapiten ekipe, Admir Mekić.

On je naglasio da su u posljednjih 40 dana ostvarili značajne rezultate, osvojivši i drugo mjesto na turniru u Brodarevu.

Za najboljeg igrača i golmana ovogodišnjeg turnira ,,Vaso, Šaban, Momo“, proglašeni su članovi ekipe Pruška, strijelac Kemal Alić, i golman Filip Stefanović.

Nagrade najboljim igračima uručili su Miloš Marić, Fahrudin Kasumović, Samedin Agović, Ranko Dulović i Šefko Čoković.

Kapiten Admir Mekić, izrazio je posebnu zahvalnost sponzoru ,,SK Design“, pohvalivši organizaciju turnira, kao i navijače koji su tokom proteklih dana bili uz njih.

Izvor:Radio Bijelo Polje

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor