Pritvor osumnjičenom za nasilje u porodici: Prijetio supruzi da će ubiti nju i njenu porodicu?

„Zbog produženog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici određen je pritvor protiv okrivljenog C.E., nakon podnošenja optužnog prijedloga Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici ovom sudu, zbog opasnosti da će okrivljeni ponoviti krivično djela“.

Osnovni sud u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana protiv okrivljenog C.E. zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici i opasnosti da će okrivljeni ponoviti krivično djelo.

Okrivljenom C.E. se stavlja na teret da je u više navrata telefonskim putem supruzi B.E. upućivao ozbiljne prijetnje da će ubiti nju i njenog oca, brata od strica i strica, kao i uvrede na njen račun i račun njene majke.

„Zbog produženog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici određen je pritvor protiv okrivljenog C.E., nakon podnošenja optužnog prijedloga Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici ovom sudu, zbog opasnosti da će okrivljeni ponoviti krivično djelo. U činjeničnom opisu stoji da je upućivao ozbiljne prijetnje svom članu porodice – supruzi da će napasti na njen život i tijelo, prijeteći da će ubiti nju, njenog oca, brata od strica i strica. Ranije osuđivan“, navodi se u saopštenju portparola Osnovnog suda, Ivane Becić.

Dodaje se da je C.E. ranije oglašeno krivim zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, kada mu je izrečena uslovna osuda i zaštitna mjera zabrane približavanja supruzi B.E..

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor