Pritvor do 72 sata osumnjičenima za smrt dječaka

Foto: Standard

Nerminu Šišiću (28) koji je osumnjičen da je na smrt pretukao petnaestomjesečnog dječaka i djetetovoj majci Jeleni Jovović, tužilac Zoran Vučinić odredio je pritvor do 72 sata zbog opasnosti od bjekstva, saznaje CdM.

Tužilac je kazao da zbog interesa istražnog postupka ne može da saopšti da li su osumnjičeni negirali krivicu.

“Višem državnom tužilaštvu u Podgorici od strane CB Podgorica danas je podnijeta krivična prijava protiv N.Š. zbog postojanja sumnje da je juče izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu dječaka, kojeg je prethodno zlostavljao”, kazao je tužilac nakon saslušanja za CdM.

Prethodno je objavljeno da osumnjičene niko od advokata ne želi da brani.

Dječak je jutros preminuo od povreda zadobijenih nakon što je pretučen.

Nevjenčani suprug majke dječaka koji je brutalno pretučen uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu djeteta. Majka djeteta koje je jutros preminulo nakon prebijanja, lišena je slobode zbog kršenja porodičnih obaveza usljed čega je nastupila smrt djeteta.

Uhapšeni su Nermin Šišić (27) iz Tuzle – Bosna i Hercegovina, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo iz čl. 144 t.6 i 7 KZCG, na štetu maloljetnog sina svoje nevjenčane supruge J.J, starog 15 mjeseci i Jelene Jovović (33) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza iz čl. 222 st.3 a u vezi st.1 KZCG.

„Policiju su juče zaposleni iz podgoričke Hitne pomoći obavijestili da je iz ulice Radosava Burića u Podgorici, u Dječiju bolnicu KCCG transportovalo maloljetno dijete muškog pola staro 15 mjeseci sa vidljivim tragovima nasilja“, saopštila je Uprava policije.

Postoje osnovi sumnje, kako je saopšteno iz policije, da su N.Š. i J.J. izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret na način što je N.Š. u dužem periodu fizički zlostavljao maloljetno dijete staro petnaest mjeseci, sina nevjenčane supruge J.J, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, 05.02.2018. godine, preminulo na odjeljenju Dječije bolnice KCCG.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor