Prijava Pljevljaku zbog krijumčarenja ljudi

Policija u Pljevljima je nadležnom državnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu porotiv M.R. (46) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako ističu u saopštenju Uprave policije, u koordiniranoj aktivnosti pripadnika policije spriječeno je krijumčarenje ljudi preko državne granice sa Bosnom i Hercegovine.

„U mjestu Boljanići, 14. septembra oko 19 časova vozilo marke ‘Toyota Yaris’ pljevaljskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Pljevalja u pravcu Metaljke, se nije zaustavilo na znak za zaustavljanje koji je izdat od patrole granične policije. Vozilo i četiri osobe, strani državljani, su zatečeni u mjestu Vrace, dok se vozač udaljio sa lica mjesta, ali je ubrzo pronađen i identifikovan. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je M.R. od stranih državljana uzeo novac u iznosu od 240 eura kako bi im omogućio nedozvoljen prelazak granice između Crne Gore i Bosne i Hercegovine“, navodi se u saopštenju policije.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor