Pri vaterpolo kamp u Crnoj Gori

Prvi put u Crnoj Gori biće održan “Montenegro Water Polo Camp” (MWPC) čiji su organizatori crnogorski istaknuti vaterpolisti Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković.

U “Montenegro Water Polo Camp”-u koji će se realizovati u Tivtu, od 15. juna do 26. avgusta 2018. godine, kroz četiri smjene, moći će da učestvuju djevojčice i dječaci uzrasta od 9 do 15 godina.

“Kroz MWPC učićemo djecu pravim sportskim vrijednostima. Treninzi, utakmice, edukacija i druženje biće samo jedna stepenica mladog sportiste ka tome da postane šampion”, rekao je Damjan Danilović.

U program kampa uključen je rad kako sa domaćim tako i sa svjetski renomiranim trenerima.

Pored treninga i tehničkotaktičkih elemenata, kamp daje mogućnost sportske edukacije na teme sportske medicine, ishrane sportista kao i sportske psihologije.

Učesnici kampa imaće priliku da upoznaju, treniraju i druže se sa sadašnjim i bivšim zlatnim crnogorskim ajkulama.

“Srećan sam što imamo priliku da svoje dosadašnje iskustvo kroz MWPC kamp podijelimo sa mlađim generacijama, te ujedno i da nastavimo da gajimo tradiciju vaterpola u Crnoj Gori”, dodao je Vjekoslav Pasković.

Montenegro Water Polo Camp će svojim radom i strategijom promovisati sport i vaterpolo u Crnoj Gori, te samim tim biti inspiracija i podstrek novim generacijama da jednog dana postanu šampioni.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor