Premijum dizel dostupan i u Crnoj Gori

Poslednje četiri godine ulažemo velika sredstva u projekat modernizacije i širenja naše poslovne mreže jer nam je cilj konstantno unapređenje usluge na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore kao i dostupnost svih vrsta proizvoda strogo kontrolisanog kvaliteta“ izjavio je ovom prilikom Vasilis Panagopoulos, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD

U Podgorici je održana konferencija za medije povodom predstavljanja Diesel Avio Double Filtered premijum goriva, koje se od nedavno može naći na Jugopetrolovim EKO benzinskim stanicama.

„Jugopetrol AD u Crnoj Gori postoji preko sedam decenija i uvijek je nastojala da ide u korak sa vremenom i da sa velikim uspjehom razvija poslovanje. Poslednje četiri godine ulažemo velika sredstva u projekat modernizacije i širenja naše poslovne mreže jer nam je cilj konstantno unapređenje usluge na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore kao i dostupnost svih vrsta proizvoda strogo kontrolisanog kvaliteta“ izjavio je ovom prilikom Vasilis Panagopoulos, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD.

O samoj tehnologiji filtriranja avionskog goriva koja je primijenjenja i na Diesel Avio Double Filtered premijum gorivu, govorio je Veselin Gačević, direktor sektora operativnih poslova i logistike kompanije Jugopetrol AD, koji je istakao da duplo filtriranje uklanja čestice nevezane vode i nečistoće.

Putem video prezentacije obratio se i Gergeli Češke, predstavnik kompanije Total, proizvođača specijalno kreiranih aditiva za Diesel Avio Double Filtered gorivo. On je naveo da su povećanje cetanskog broja, poboljšane performanse, veća snaga motora i manja buka do 20% samo dio prednosti ovog goriva koje dugoročno štiti motor od korozije, smanjuje potrošnju goriva i samim tim izduvnih gasova.

Testiranjem i korišćenjem novih, savremenih tehnologija u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda koje nudi, Jugopetrol AD želi da svim vozačima učini dostupnim i dizel gorivo premijum kvaliteta koje produžavaju vijek trajanja motora i umanjuju troškove održavanja.

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor