Poziv za informatore u paviljonu CG na izložbi Expo 2020 Dubai

Ministarstvo ekonomskog razvoja raspisuje Javni poziv za odabir informatora za Paviljon Crne Gore na Svjetskoj izložbi Expo 2020 Dubai.

Svjetska izložba ili Expo predstavlja najznačajniju međunarodnu izložbu koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu.

Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a. Naredna Svjetska izložba će se održati u Dubaiju u periodu od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine pod krovnom temom „Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“. Tokom šest mjeseci trajanja izložbe organizatori očekuju 25 miliona posjeta.

Paviljon Crne Gore nalazi se na uglu dvije promenade u tematskom distriktu „Održivost“ i biće otvoren za posjetioce 12 sati svakoga dana. Paviljon Crne Gore ima galerijski prostor veličine 200 m2 u kojem će biti postavljena izložba pod nazivom „Blagosloveni prirodom“.

„Informatori koji će raditi u paviljonu predstavljaće ključna lica za kreiranje imidža paviljona Crne Gore kod posjetilaca i ukupan uspjeh prezentacije izložbe u Paviljonu. Informatori će biti zaduženi za neposrednu komunikaciju sa posjetiocima i pružanje informacija o postavci izložbe, kao i informacija o Crnoj Gori (turistička ponuda, kultura, investicioni ambijent, itd.)“, saopštili su iz MEK.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor