Portugalac poručio: Suspendujte Mesija!

Selektor fudbalske reprezentacije Irana Karlos Keiroš rekao je da bi Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) trebalo da suspenduje igrača Barselone Lionela Mesija „dok se ne dokaže da je Argentinac zaista čovjek“.

Keiroš se prisjetio utakmice Irana i Argentine sa Mundijala 2014. godine u Brazilu, kada je Mesi u nadoknadi vremena postigao pobjedonosni gol.

„Uvijek sam govorio da je Mesi izuzetan igrač. On nije sa ovoga svijeta, jer da je čovjek ne bi imao taj magičan trenutak u utakmici. Ne volim da gubim, ali poslije tog poraza nisam imao negativna osjećanja. Kada se nešto magično dogodi znaš da je fudbal živ, da udara i zbog toga je jedan od najboljih sportova za gledanje“, rekao je Keiroš za sajt Fife.

Iran će ovog ljeta drugi put uzastopno igrati na Svjetskom prvenstvu, a u Grupi B će biti sa Portugalom, Španijom i Marokom.

„Situacija je značajnija i posebna pošto sve to dolazi od igrača kome Fifa ne bi trebalo da dozvoli da igra sve dok se ne dokaže da je on zaista čovjek“, dodao je kroz šalu portugalski trener.

Keiroš je rekao i da je uzbuđen što će njegova ekipa na Mundijalu igrati protiv Portugala, koga predvodi najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo.

„Kao portugalski trener, igrati protiv reprezentacije Portugala je prilika i posebna stvar za mene i moje igrače. Biće zanimljivo igrati protiv njih, ali i protiv Španije i Maroka. To je atraktivna grupa. Uvijek je posebno kada igrate protiv najvećih igrača, a u ovom slučaju radi se o najboljem fudbaleru svijeta. Ali, kada utakmica počne, igraju dva tima koja žele pobjedu. Fudbal će odlučiti pobjednika“, naveo je Keiroš.

Izvor: AntenaM

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor