Pored toga što je Ministar kasnio na press koju je zakazao, odbio je i da odgovara na pitanja novinara

Iako su danas novinari sat ipo čekali u mjestu Bistrica po najvećem suncu zakazanu press konferenciju, koja je bila zakazana u 12 : 30h, a tek počela u 14h, Ministar ekologije,prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović, , je odbio da da izjavu novinarki nezavisnog portala sjevercg, vjerovatno plašeći se pitanja uništavanja rijeka na sjeveru Crne Gore i u Bijelom Polju, kao i drugih pitanja koja su gradjane Bijelog Polja interesovala.
Press konferenciji su pored Ministra Ratka Mitrovića prisustvovali i VD direktor Uprave javnih radova Boro Lučić i predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović.
Prije početka press konferencije predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović  je kazao Ministru, a što su svi novinari čuli, da su svi novinari njegovi, da se ne plaši pitanja, ali nije znao da su bili tu prisutni i jedini nezavisni novinari i jedini nezavisni portal u Bijelom Polju sjevercg.

Ovo je dokaz koliko je teško da rade nezavisnim novinarima na sjeveru Crne Gore, gdje  očigledno i novi Ministri pokušavaju da prećute mnoge zloupotrebe miliona eura koja su uložena u investicijama Đalovića pećine i Bjelasice, kao i drugih investicija na sjeveru Crne Gore.
Portal sjevercg će pitanja poslati i na adresu ovog Ministarstva kao i adresu Uprave javnih radova gdje ćemo sačekati da vidimo da li će na ista odgovoriti Ministar ekologije,prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i VD direktora Uprave javnih radova Boro Lučić.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor